lunes, 27 de febrero de 2012

Carta oberta d'una estudiant de l'IES Lluis Vives

Una alumna del Lluis Vives ens narra el fets ocorreguts els dies 15, 16 i 17 de febrer quan els joves del seu institut, completament indignats davant dels retalls en educació (el centre duu un any sense cobrar, no es substitueixen als professors de baixa i prompte tenen l’examen de selectiu, etc), decideixen, desvinculant-se del centre, prendre mesures més fortes per a protestar, així parlen de rebel·lar-se i tallar el carrer sense demanar permís, han de lluitar com siga pel seu futur.

La alumna ens conta que des de el centre tracten de dificultar d’alguna manera aquesta rebel·lió, just al contrari del que diu l’ABC que el professorat del centre puja la nota dels manifestants. També ens conta com la policía els ataca i damunt es burla de les seues companyes.

La setmana següent als fets es celebra una gran manifestació on acudeixen alumnes, pares i professors a expressar la gran disconformitat amb els fets ocorreguts. L’anomenada primavera valenciana encara no ha parat, pot ser només haja començat.

Notícies relacionades

Video:

2 comentarios:

  1. Perfecte Nacho, gràcies. Interessant la notícia.

    Salut

    ResponderEliminar
  2. És imprescindible recordar que aquesta alumna, com tants altres, és el nostre futur, mai l’enemic, com diu algun descerebrat. I té motius més que de sobra per estar indignada. De fet, disssabte passat vam tenir una bona mostra del malestar i la indignació general en les manifestacions que va haver en molts llocs. Potser tens raó i la primavera valenciana no ha fet més que començar.

    ResponderEliminar