sábado, 17 de marzo de 2012

Sí a l'educació pública, de qualitat i en valencià

Aquest any, les jornades festives i reivindicatives que són les Trobades arranquen a la Vall d’Albaida amb el “Sí al Valencià” d’Ontinyent, la primera de les catorze que recorreran el País. Enguany la celebració té un caràcter especial: fa 25 anys que ens retrobem a la Vall. La cita serà el dissabte 31 de març de vesprada, al Parc d’Ausiàs March.
 Atzeneta 2011. Alumnat de l' IES Segrelles als tallers 
L’acte de presentació, amb un to molt reivindicatiu, va ser conduït per l’actriu ontinyentina Maria Juan. S’hi estrenà la cançó de la Trobada, interpretada per alumnes del Conservatori d’Ontinyent, amb música i lletra dels germans Saül i Sergi Gómez, respectivament. Al llarg del sopar que va cloure l’acte es va lliurar el Premi Benicadell.
Amfitrions i organitzadors  van coincidir a destacar que la Trobada constituirà un espai de reivindicació contra les retallades en els serveis públics. Un dels actes de la vesprada serà el lliurament del Premi Sambori de la Vall d’Albaida, en el qual han participat més de 3.000 alumnes de la Comarca, entre ells els de l’IES Segrelles que, com és tradició, treballarà en l’organització dels tallers.

Notícia original

Notícies relacionades


Vídeos
Cançó  de la Trobada

Lipdub "Puja al vaixell del valencià" CEIP Lloma del Mas (Bètera)

No hay comentarios:

Publicar un comentario